Select Page

Presidenti Pendarovski vendosën kurora me lule në varrin e Goce Dellçevit në kishë “Shën. Spas”

25 Shtator 2020 | Kumtesat

Sot në suazat e vizitës zyrtare të Presidentit të Republikës së Sllovenisë, Borut Pahor në Republikën e Maqedonisë së Veriut, presidentët Pendarovski dhe Pahor vendosen kurora në varrin e Goce Dellçevit në kishën “Shën. Spas” në Shkup.

Paraprakisht, në Kabinetin e Presidentit në Vilën Vodno, Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski në një ceremoni me nderimet më të larta shtetërore dhe ushtarake e priti Presidentin e Republikës së Sllovenisë, Borut Pahor, pas kësaj u mbajt takimi tet-a-tet midis presidentëve, mbledhje plenare e delegacionit zyrtar maqedonas dhe slloven dhe konferencë për shtyp.

 

 

Festimi i 23 Tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase

Festimi i 23 Tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase

Delegacione nga Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut me rastin e 23 Tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase vendosën lule të freskëta pranë: - Përmendores së Goce Dellçevit në Parkun e qytetit në Shkup dhe - Shtëpisë përkujtimore të...

Pin It on Pinterest