Qëndrimi i Presidentit Pendarovski me rastin e reagimit të VMRO-DPMNE-së

13 Gusht 2023 | Kumtesat

Të nderuar,

Në vijim është qëndrimi i Kabinetit të Presidentit Pendarovski në lidhje me reagimin e partisë politike VMRO-DPMNE për qëndrimin e Presidentit Pendarovski mbi vizitën e kryeministrit kosovar Albin Kurti:

Është e pabesueshme pse në partinë politike VMRO-DPMNE nuk mund të kuptojnë se çfarë ndodhi me të vërtetë të premte.

Në shpalljen e tyre të më të re, përveç diskualifikimeve primitive për të cilat njihen në opinion, ata e kritikuan Presidentin e shtetit sepse kërkoi përgjegjësi për organizatorët e tubimit ku është theksuar harta e “Shqipërisë së Madhe”, nuk është interpretuar himni maqedonas, nuk është vendosur flamuri shtetëror!

Është e qartë, për këtë parti politike janë më të rëndësishme kompetencat e komunave dhe të Qytetit të Shkupit, sesa mbrojtja e interesave nacionale të shteti.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...