Takimi i Presidnetit Pendarovski me Gordana Kozhuvarovska, kryetaren e Këshillit Republikan të Sigurisë në Qarkullimin Rrugor

17 Mars 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot priti kryetaren e Këshillit Republikan të Sigurisë në Qarkullimin Rrugor Gordana Kozhuvarovska.

Në takim u bisedua mbi aktivitetet e përgjithshme të këshillit, që kanë për qëllim përmirësimin e sigurisë rrugore dhe zvogëlimin e numrit të personave të vdekur dhe të lënduar në aksidentet rrugore.

Presidentja Kozhuvarovska i prezantoi edhe aktivitetet, fushatat, manifestimet, tubimet dhe manifestimet e planifikuara profesionale dhe shkencore të këshillit në vitin 2022, kur shënon 60 vjet nga ekzistenca e tij.

Presidenti Pendarovski i përshëndeti përpjekjet e këshillit për ngritjen e vetëdijes publike për sjellje të përgjegjshme dhe respektimin e ndërsjellë të të gjithë pjesëmarrësve në qarkullim, duke theksuar se veprimi edukativ është hallkë e rëndësishme në procesin e përparimit të sigurisë së qarkullimit rrugor, kurse me qëllim përfundimtar – mbrojtje e jetës së njerëzve.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit