Takimi i Presidentit Pendarovski me Nikolla Sellakoviq, ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë

25 Shkurt 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot e priti ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Serbisë, Nikolla Sellakoviq, i cili është në vizitë zyrtare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Janë riafirmuar marrëdhëniet e mira bilaterale, të cilat i lidh miqësia tradicionale e shumëvjeçare dhe bashkëpunimi intensiv në shumë fusha me interes të përbashkët. Presidenti Pendarovski theksoi bashkëpunimin e ngushtë midis dy vendeve në suazat e pandemisë kovid-19, si shembull për shkallën e lartë të zhvillimit të marrëdhënieve bilaterale.

Në takim u konstatua nevoja e shfrytëzimit të mëtejshëm të potencialeve për zhvillimin e marrëdhënieve në të gjitha fushat me interes të përbashkët, duke përfshirë ekonominë dhe shkëmbimin tregtar, investimet, lidhjen infrastrukturore, energjetike, si dhe bashkëpunimin në suazat e iniciativave rajonale.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit