Takimi i Presidentit Pendarovski me përfaqësues të BKU “Shën. Klimenti i Ohrit”

4 Maj 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot u takua me drejtoreshën e Bibliotekës Kombëtare Universitare,  Jelisaveta Kostadinova, e cila e informoi mbi funksionimin dhe aktivitetet e bibliotekës, si dhe për sfidat me të cilat ballafaqohet ky institucion i rëndësishëm kombëtar.

Në këtë takim u fol edhe mbi ndjekjen e risive bashkëkohore bibliotekare dhe informatike dhe për pjesëmarrjen e BKU “Shën. Klimenti i Ohrit” në bibliotekari në nivel ndërkombëtar, si edhe për aktivitetet aktuale në përputhje me veprimtarinë bashkëkohore bibliotekare.

Presidenti Pendarovski e shprehu mbështetjen e tij për angazhimet dhe përpjekjet e të punësuarve në punën e BKU “Shën. Klimenti i Ohrit”, si institucion i cili mbledh, përpunon, mbron dhe ruan trashëgiminë kulturore maqedonase.

 

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit