Vendosje e luleve me rastin e 24 Majit – Ditës së Iluministëve Pansllavë

20 Maj 2022 | Kumtesat

Delegacion nga Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, i përbërë nga zëvendëssekretarja e përgjithshme, Biljana Radeva, dhe nga këshilltari për politikë të jashtme, politikë të brendshme dhe çështje kushtetuese, dr. Aleksandar L. Spasov, me rastin e 24 Majit, Ditës së Iluministëve Pansllavë, sot vendosi lule të freskëta pranë përmendores së vëllezërve të shenjtë Kiril dhe Metodij në kampusin universitar “Shën. Kirili dhe Metodij” në Shkup.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit