Takimi i Presidentit Pendarosvki me përfaqësuesit e Asociacionit Maqedonas të Televizioneve Nacionale Private

7 Shkurt 2020 | Kumtesat, Takimet

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot priti delegacionin nga Asociacioni Maqedonas i Televizioneve Nacionale Private. Përfaqësuesit e pesë televizioneve nacionale privatе shpalosën argumentet, faktet dhe qëndrimet e mediave të tyre në raport me procedurën e filluar në Kuvend për Propozim- ligjin për plotësime dhe ndryshime të Ligjit për shërbime mediatike audio dhe audiovizuele.

Përfaqësuesit e televizioneve nacionale theksuan se ndryshimet e propozuara për ta  janë krejtësisht të pranueshme dhe presin që të miratohen nga Kuvendi maqedonas.

Presidenti Pendarovski, gjatë ditës së djeshme për të njëjtën temë kishte takim me përfaqësuesit e  operatorët e telekomunikimeve ku u njoftua edhe me qëndrimet e tyre.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...