Takimi i Presidentit Pendarovski me anëtarët e Këshillit Mbikëqyrës dhe Këshillit Drejtues të grupacionit Shtaermarkishe Shparkase

26 Korrik 2023 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot i mirëpriti anëtarët e Këshillit Mbikëqyrës dhe Këshillit Drejtues të grupacionit Shtaermarkishe Shparkase (Steiermärkische Sparkasse), si dhe kryetarin e Këshillit Drejtues së Shparkase Banka SHA Shkup.

Në këtë takim, përfaqësuesit e grupacionit e informuan Presidentin Pendarovski se në Maqedoninë e veriut, Shparkase Banka punon nga viti 2008. Ata,  shprehën, gjithashtu, përgatitjen që të mbeten të përkushtuar në vend dhe në rajon duke pasur parasysh se grupacioni ka hapur përfaqësitë e veta edhe në 5 vende të tjera në rajon.

Duke i falënderuar për vizitën në vend, Presidenti Pendarovski theksoi se marrëdhëniet midis Austrisë dhe Maqedonisë së Veriut bazohen në respektin dhe besimin e ndërsjellë. Austria siç tha Presidenti Pendarovski, jep vazhdimisht mbështetje të fuqishme për futen e Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...