Takimi i Presidentit Pendarovski me anëtarët e Komitetit të përbashkët ndërdisiplinor të ekspertëve për çështjet historike, arkeologjike dhe arsimore me Republikën e Greqisë

26 Tetor 2021 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot i priti anëtarët e  Komitetit të përbashkët ndërdisiplinor të ekspertëve për çështjet historike, arkeologjike dhe arsimore me Republikën e Greqisë.

Në këtë takim anëtarët e komisionit e informuan Presidentin Pendarovski mbi punën e deritanishme si dhe mbi takimin e ardhshëm të të dy komisioneve, i cili është caktuar për muajin nëntor.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit