Takimi i Presidentit Pendarovski me Goran Stojanovski, kryetar i Federatës nacionale të notit

17 Gusht 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti kryetarin e Federatës nacionale të notit, Goran Stojanovski.

Në këtë takim u bisedua mbi aktivitetet e realizuara të Federatës nacionale të notit, për problemet dhe sfidat organizative në not në planin vendas dhe ndërkombëtar, si dhe për planet e ardhshme të Federatës.

Kryetari i Federatës nacionale të notit informoi se këtë vit nuk do të mbahet Maratona e Ohrit e notit e cila tradicionalisht mbahet me mbështetjen e Presidentit të shtetit dhe i argumentoi shkaqet pse është marrë ky vendim, kurse lidhet me llogarinë e bllokuar të Federatës dhe punën financiare të udhëheqjes paraprake.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit