Takimi i Presidentit Pendarovski me Katrin Ostvald-Rihter, udhëheqësen e Institutit Gëte Shkup

26 Maj 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot e priti Katrin Ostvald-Rihter, udhëheqësen e re të Institutit Gëte Shkup.

Në këtë takim Presidenti Pendarovski u njoh me punën aktuale të institutit, që është në drejtim të bashkëpunimit kulturor dhe arsimor dhe afirmimit të mësimit të gjuhës gjermane, si dhe realizimin e programeve të kulturës dhe arsimit që e përparojnë dialogun ndërkulturor.

Udhëheqësja e sapoemëruar Ostvald-Rihter i prezantoi planet, prioritetet dhe qëllimet e punës së vet dhe interesin e saj që t’i adresojë potencialet e pashfrytëzuara në sferën e produktivitetit kulturor dhe artistik te ne.

Presidenti Pendarovski e theksoi kontributin që e jep instituti në zhvillimin e marrëdhënieve maqedonase-gjermane dhe shprehu bindjen për thellimin e mëtejshëm të lidhjeve arsimore dhe kulturore midis Maqedonisë së Veriut dhe Gjermanisë.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Mesazhi i Presidentit Pendarovski me rastin e Shkupi prajd 2022

Mesazhi i Presidentit Pendarovski me rastin e Shkupi prajd 2022

Presidenti Stevo Pendarovski i takoi vullnetarët dhe organizatorët e paradës së krenarisë Shkupi prajd 2022, me të cilët pati mundësi të bisedojë drejtpërdrejt mbi mënyrën e organizimit të paradës, nga logjistika dhe pritja e të ftuarve, deri te mbështetja...

Takimi i Presidentit Pendarovski me aktivistin Ilija Jovanoviq

Takimi i Presidentit Pendarovski me aktivistin Ilija Jovanoviq

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti aktivistin Ilija Jovanoviq, kryetar i Shoqatës së fëmijëve pa prindër dhe mbështetje të grupeve vulnerabile sociale të qytetarëve “Ndërtojmë të ardhmen”. Në këtë takim Jovanoviq e Informoi Presidentin mbi aktivitetet të...