Takimi i Presidentit Pendarovski me përfaqësues të Asociacionit maqedonas të ciceronëve dhe shoqëruesve turistikë

21 Shkurt 2022 | Kumtesat, Takimet

Presidenti Stevo i priti përfaqësuesit e Asociacionit maqedonas të ciceronëve dhe shoqëruesve turistikë (AMCSHT)

Përfaqësuesit e asociacionit e njohën Presidentin Pendarovski me punën dhe përpjekjet e tyre për krijim të edukimit cilësor të ciceronëve dhe shoqëruesve turistikë, me qëllim që të sigurohen shërbime cilësore dhe profesionale. Gjithashtu, përfaqësuesit e asociacionit duke i prezantuar aktivitetet në drejtim të përmirësimit të pozitës së ciceronëve dhe të profesionit të tyre, thanë se nuk kanë status të rregulluar, kurse si rrjedhim nuk kanë edhe sigurim shëndetësor dhe pensional.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit