Takimi i presidentit Pendarovski me përfaqësues të Odës së Stomatologëve

17 Dhjetor 2019 | Kumtesat, Takimet

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Stevo Pendarovski, sot u takua me udhëheqësinë e Odës së Stomatologëve të Maqedonisë

Në takim përfaqësuesit të Odës e informuan presidentin Pendarovski për ecurinë e aktiviteteve të tyre si dhe për planet në të ardhmen. Në këtë drejtim nga Oda e Stomatologëve, theksuan se vitin e ardhshëm shënojnë 25 vjetorin të formimit të Kuvendit të Odës, jubile me rëndësi të veçantë për ta.

Njëkohësisht, përfaqësuesit e Odës theksuan se angazhimet e tyre janë në drejtim të avancimit të programeve arsimore, me qëllim që stomatologët aktual edhe në të ardhmen të garantojnë shëndetin oralë të qytetarëve.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit