Takimi i Presidentit Pendarovski me përfaqësuesit e Institutit pedagogjik të Fakultetin filozofik në Shkup

21 Qershor 2022 | Takimet

Presidenti Stevo Pendarovski sot mirëpriti përfaqësues të Institutit pedagogjik të Fakultetit filozofik në Shkup.

Në këtë takim u fol për realizimin e suksesshëm të Konferencës shkencore ndërkombëtare “75 vjet Institut i pedagogjisë – sfidat arsimore-edukative dhe perspektivat”, e cila u mbajt me rastin e jubileut 75-vjeçar të Institutit pedagogjik me mbështetje të Presidentit Pendarovski.

Në shenjë mirënjohjeje Presidentit Pendarovski iu dha pllaka për mbështetje të vazhdueshme dhe kontribut të veçantë në zhvillimin dhe afirmimin e Institutit pedagogjik dhe të Fakultetit filozofik në Universitetin “Shën. Kirili dhe Metodij” në Shkup.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Mesazhi i Presidentit Pendarovski me rastin e Shkupi prajd 2022

Mesazhi i Presidentit Pendarovski me rastin e Shkupi prajd 2022

Presidenti Stevo Pendarovski i takoi vullnetarët dhe organizatorët e paradës së krenarisë Shkupi prajd 2022, me të cilët pati mundësi të bisedojë drejtpërdrejt mbi mënyrën e organizimit të paradës, nga logjistika dhe pritja e të ftuarve, deri te mbështetja...

Takimi i Presidentit Pendarovski me aktivistin Ilija Jovanoviq

Takimi i Presidentit Pendarovski me aktivistin Ilija Jovanoviq

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti aktivistin Ilija Jovanoviq, kryetar i Shoqatës së fëmijëve pa prindër dhe mbështetje të grupeve vulnerabile sociale të qytetarëve “Ndërtojmë të ardhmen”. Në këtë takim Jovanoviq e Informoi Presidentin mbi aktivitetet të...