Takimi i Presidentit Pendarovski me përfaqësuesit e Këshillit Kryesor të Lidhjes së Luftëtarëve të LNÇAM 1941-1945

25 Shkurt 2021 | Kumtesat, Takimet

Presidenti Stevo Pendarovski sot priti delegacion të Lidhjes së Luftëtarëve të LNÇAM-së 1941-1945, në përbërjen e të cili ishin kryetari i Këshillit kryesor të Lidhjes, Nikolla Stojanovski dhe nënkryetari Borko Zafirovski.

Delegacioni i Lidhjes së Luftëtarëve të LNÇAM-së e informoi Presidentin Pendarovski mbi ngjarjet aktuale në punën e tyre.

Përfaqësuesit e Lidhjes së Luftëtarëve të LNÇAM-së, duke e argumentuar gjendjen momentale në këtë organizatë, e informuan Presidentin Pendarovski mbi sfidat në punën financiare, që është problem për funksionimin e tyre themelor.

 

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...