Takimi me Bllazho Trendafillov, drejtor i Drejtorisë për Zbulim Financiar

4 Qershor 2021 | Kumtesat, Takimet

Presidenti Stevo Pendarovski sot u takua me Bllazho Trendafillov, drejtorin e Drejtorisë për Zbulim Financiar.

Në këtë takim u fol mbi punën aktuale në Drejtorinë e Zbulimit Financiar.

Drejtori Trendafillov informoi mbi aktivitetet lidhur me mbrojtjen e sistemit financiar të shtetit nga kërcënimet e pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit nëpërmjet respektimit të standardeve ndërkombëtare.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit