Thirrje për akreditim të ekipeve të mediave – Vizita zyrtare e Presidentit federal të Republikës së Austrisë, Aleksandar Van der Belen

21 Mars 2023 | Kumtesat

Ju informojmë se më 28 dhe 29 mars 2023 në Republikën e Maqedonisë së Veriut do të qëndrojë në vizitë zyrtare Presidenti federal i Republikës së Austrisë, SH.T. dr. Aleksandar Van der Belen, i shoqëruar nga bashkëshortja e tij znj. Doris Shmidauer.

Mediat e interesuara për ndjekjen e vizitës zyrtare duhet të akreditohen deri më 27 mars 2023 (e hënë) deri në orën 10:00, duke dhënë këto të dhëna:

– Emri dhe mbiemri i përfaqësuesit të medias,

– Funksioni (gazetar/kameraman/fotoreporter).

– Numri i vetëm i amzës dhe numri i letërnjoftimit.

Të dhënat duhet të dorëzohen në adresën elektronike:

[email protected]

Personi për kontakt: Biljana Radeva, 076/45 55 45

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit