Takimi i Presidentit Pendarovski me kryetaren e Komisionit Evropian, Fon der Lejen dhe Presidentin bullgar Radev

1 Tetor 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski sot në Sofje pati takim trepalësh me kryetaren e Komisionit Evropian, Ursula fon der Lejen dhe Presidentin e Republikës së Bullgarisë, Rumen Radev.

Në këtë takim u bisedua mbi vijimin e integrimeve evropiane të Maqedonisë së Veriut dhe fazat e mëtejshme në negociata, si edhe mbi krizën energjetike me sfidat e të cilës po ballafaqohet Evropa.

Presidenti Pendarovski tha se Maqedonia e Veriut pret mbështetje nga BE-ja për ballafaqimin me krizën energjetike dhe e theksoi rëndësinë e mbështetjes së ndërsjellë për përforcimin e sigurisë rajonale energjetike.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...