Vazhdon projekti “Jemi vullnetarë për një shoqëri solidare”

13 Nëntor 2020 | Kumtesat

Pas një shkëputje prej disa muajsh për shkak të pandemisë së Kovid-19, sot vazhdoi projekti “Jemi vullnetarë për një shoqëri solidare”.

Në  aktivitetin që u zhvillua sot në  Mladi Hub – Zyra e Presidentit, Presidenti Stevo Pendarovski,  mori pjesë së bashku me familjen e tij.

Së bashku me vullnetarët nga organizatat partnere, sot përgatitëm pako humanitare me produkte ushqimore, artikuj të higjienës personale dhe mirëmbajtje të amvisërisë.

Në bashkëpunim me Shoqatën qytetare për ndihmë për të pastrehët, familjet dhe individët me rrezik social “Mirësjellja” dhe me Shoqatën për zhvillimin human dhe social – Projekti “Lumturia”, këto pako do t’iu shpërndahen familjeve me rrezik social, gjendja e të cilave përkeqësohet akoma më shumë nga kriza e shkaktuar nga pandemia e virusit Kovid 19.

Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë  së Veriut u bën thirrje kompanive të tjera me përgjegjësi shoqërore që të përfshihen me kontributin e tyre, në mënyrë që të ndihmojnë kategoritë e rrezikuara të qytetarëve, atyre që kanë më shumë nevojë për mbështetje në këto ditë të vështira.

Motoja e nismës është “Këtu jemi dhe i shërbejmë komunitetit, ndihmojmë njëri-tjetrin”.#KëtuJemi #PërNjëriTjetrin.

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...