Vendosje e luleve me rastin e 24 Majit, Ditës së Iluministëve Pansllavë

24 Maj 2021 | Kumtesat

Delegacion nga Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, me rastin e 24 Majit, Ditës së Iluministëve Pansllavë, sot vendosi lule të freskëta pranë përmendores së vëllezërve të shenjtë Kiril dhe Metodij në kampusin universitar “Shën. Kirili dhe Metodij” në Shkup.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit