Select Page

Vizita e qytetarëve në kuadër të projektit “Kabineti i hapur”

29 Tetor 2019 | Kumtesat, Takimet

Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë, “Vila Vodno” sot vizituan një grup qytetarësh prej 50 personash, në kuadër të aktivitetit “Kabineti i hapur”

Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, “Vila Vodno” sot e vizituan një grup qytetarësh, në kuadër të aktivitetit “Kabinet i hapur”.

Qytetarët  kishin mundësinë të takohen dhe personalisht ­­të bisedojnë me Presidentin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, t’i vizitojnë hapësirat ku realizohen takimet zyrtare, si dhe sallat ku organizohen solemnitetet, ngjarjet dhe konferencat për shtyp. Vizitorët u  njohën me historinë e objektit ku është vendosur Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Aktiviteti i sotëm që organizohet për të dytën herë ë në kudër të projektit “Kabinet i hapur” i cila do të jetë një praktikë e rregullt. Të gjithë qytetarët e interesuar dhe organizatat që  paraprakisht lajmërohen në faqen zyrtare të internetit pretsedatel.mk/otvoren-kabinet/ do të kenë mundësi ta vizitojnë Kabinetin e Presidentit, të japin ide si dhe propozime të tyre, por edhe të marrin pjesë në ngjarje me karakter të hapur, të organizuara në Kabinet.

Takimi i Presidentit Pendarovski me humanitarin Ali Fevzi

Takimi i Presidentit Pendarovski me humanitarin Ali Fevzi

Presidenti Stevo Pendarovski e priti Ali Fevzi, humanitarin nga Shkupi. Në këtë takim Fevzi e njohu Presidentin me iniciativën e tij për donacion për individët dhe familjet në rrezik social, që është intensifikuar pas fillimit të pandemisë së kovid-19. [gallery...

Festimi i 23 Tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase

Festimi i 23 Tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase

Delegacione nga Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut me rastin e 23 Tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase vendosën lule të freskëta pranë: - Përmendores së Goce Dellçevit në Parkun e qytetit në Shkup dhe - Shtëpisë përkujtimore të...

Pin It on Pinterest