Vizitë e nxënësve nga Komuna Shuto Orizari në suazat e aktivitetit Kabinet i hapur

7 Qershor 2023 | Kumtesat

Në suazat e aktivitetit Kabinet i hapur sot Kabinetin e Presidentit e vizituan nxënësit nga SHMQSH “Shaip Jusuf” dhe SHTHK “Vëllezërit Ramiz Hamid” nga komuna e Shkupit, Shuto Orizari.

Vizitorët kishin mundësi të takohen me Presidentin Pendarovski dhe të bisedojnë drejtpërdrejt mbi aktivitetet dhe kompetencat e tij, t’i vizojnë hapësirat ku mbahen takimet zyrtare dhe të punës, si edhe sallat për solemnitetet, takimet, evenimentet dhe konferencat për shtyp.

Në sallën Mozaik, ata e panë diptikun impozant “Maqedonia – vend i ndritur” dhe “Maqedonia kujton” të autorit, akademikut Gligor Çemerskit.

Evenimenti i sotëm është pjesë e projektit “Ballë për ballë me Presidentin”, në suazat e të cilit, deri më tani e kanë vizituar qytetarë të moshave dhe profesioneve të ndryshme, studentë nga vendi dhe jashtë vendit, si dhe nxënës nga shkollat e mesme dhe nëntëvjeçare nga vendi.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...