Vizitë e qytetarëve në Vilën Vodno në suazat e projektit “Kabineti i hapur”

29 Janar 2020 | Kumtesat

 

Kabinetin e Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Vila Vodno, sot e vizituan qytetarët në suazat e aktivitetit “Kabineti i hapur”.

Vizitorët kishin rastin të takohen, personalisht të flasin me presidentin Pendarovski dhe drejtpërdrejtë prej tij të njoftohen për kompetencat e tij, t’i vizitojnë hapësirat ku realizohen takimet zyrtare dhe ato të punës, si dhe sallat për solemnitete, takime, ngjarje dhe konferenca shtypi.

Mysafirët u njoftuan me një pjesë të punonjësve të Kabinetit  dhe u informuam për historinë e Vilës Vodno, për një pjesë të aktiviteteve që zhvillohen, si dhe për mënyrën e funksionimit të këtij institucioni.

Ngjarja e sotme u zhvillua në kornizat e projektit “Kabineti i hapur”, aktivitet që mundëson takime të drejtpërdrejta të qytetarëve me presidentin Stevo Pendarovski. Të gjithë qytetarët, institucionet dhe organizatat e interesuara, me paraqitje paraprake në faqen zyrtare të internetit të Presidentit, kanë mundësinë të realizojnë komunikim të drejtpërdrejtë me presidentin Pendarovski, t’i ndajnë idetë, propozimet dhe sugjerimet e tyre, si dhe të marrin pjesë në ngjarje me karakter publik, që  realizohen në Kabinet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...