Takim i Presidentit Pendarovski me përfaqësues të bashkësisë vllahe në prag të 23 Majit – Ditës Nacionale të Vllehve

20 Maj 2022 | Kumtesat

Presidenti Stevo Pendarovski, në prag të 23 Majit – Ditës Nacionale të Vllehve, sot priti delegacion të bashkësisë së vllehve në shtetin tonë.

Duke ua uruar festën e ardhshme, Presidenti Pendarovski e theksoi kontributin e rëndësishëm që përfaqësuesit e bashkësisë vllahe e japin për zhvillimin e tërësishëm të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Në këtë takim përfaqësuesit e bashkësisë vllahe folën për mendimet e veta në lidhje me përparimin e deritanishëm në realizimin e të drejtave dhe mbrojtjes së identitetit të vet, etnik, gjuhësor dhe kulturor.

Përfaqësuesit e bashkësisë vllahe e informuan Presidentin Pendarovski mbi aktivitetet e planifikuara me të cilat do të festohet dita nacionale e vllehve.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

Pendarovski: VMRO-DPMNE nuk ka ofertë thelbësore për qytetarët

VMRO-DPMNE në mungesë të ideve dhe të ofertës thelbësore për qytetarët vazhdon të përdorë zhargonin rrugor dhe frazat e konsumuara, duke u përpjekur që ta diskreditojë Presidentin Pendarovski dhe reputacionin e tij. Me komunikimin e tillë politik VMRO-DPMNE-ja nuk do...

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Kabinet i hapur me fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare nga Shkupi “Dimitar Makedonski”, “Kiro Gligorov” dhe “Kuzman Josifovski Pitu”

Në suazat e aktivitetit “Kabinet i hapur”, sot Kabinetin e Presidentit e vizituan fëmijët e Kopshtit të fëmijëve “8 Prilli” nga Shuto Orizari, dhe nxënësit e shkollave nëntëvjeçare “Dimitar Makedonski” nga Aerodromi, “Kiro Gligorov” nga Qendra dhe “Kuzman Josifovski...