Mesazhi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ditës Botërore të Vetëdijes për Autizmin

2 Prill 2022 | Kumtesat

Në Ditën Botërore të Vetëdijes për Autizmin rikujtojmë obligimin tonë që të krijojmë kushte për inkluzion cilësor të personave me zhvillim atipik në shoqëri.

Të krijojmë mundësi të barabarta për të gjithë, nëpërmjet përmirësimit të kushteve dhe zbatimit të zgjidhjeve sistematike me të cilat fëmijët dhe të rriturit me zhvillim atipik do të kenë cilësi më të mirë jete dhe integrim më të madh në shoqëri.

Të fokusohemi tek shkathtësitë, në vend të pengesave dhe të punojmë në ngritjen e vetëdijes publike për njerëzit të cilët janë të ndryshëm.

Nuk duhet të harrojmë assesi asnjë anëtar të bashkësisë sonë.

#WorldAutismAwarenessDay

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajram, u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetahu. I nderuar Reisul Ulema H....