Loading Настани

« Сите Настани

  • Завршен настан.

Инаугурација на Претседателскиот центар за политичко образование

7 ноември, 2020|11:10 - 13:00

На 7 ноември 2020 година, со почеток во 11:10 часот ќе се одржи инаугуративен настан на Претседателскиот центар за политичко образование на кој ќе се обрати претседателот Стево Пендаровски и ќе се одржи дебата на тема: „Иднината на демократијата – младите во политиката и општеството“, на која ќе учествуваат млади луѓе од граѓанскиот сектор.

Инаугуративниот настан на Претседателскиот центар за политичко образование ќе можете да го проследите во живо на официјалната Фејсбук страница на претседателот Пендаровски.

Детали

Дата:
7 ноември, 2020
Време:
11:10 - 13:00