Loading Настани

« Сите Настани

  • Завршен настан.

Седница на Советот за безбедност

29 октомври, 2020

29 октомври 2020 година, четврток, со почеток во 11:00 часот во Кабинетот на Претседателот „Вила Водно“ ќе се одржи седница на Советот за безбедност на Република Северна Македонија.

Детали

Дата:
29 октомври, 2020