Loading Настани

« Сите Настани

  • Завршен настан.

Седница на Советот за безбедност

19 ноември, 2020

19 ноември 2020 година, четврток, со почеток во 12:00 часот во Кабинетот на Претседателот „Вила Водно“ ќе се одржи седница на Советот за безбедност на Република Северна Македонија.

На седницата, покрај редовните членови на Советот, на покана на претседателот Стево Пендаровски ќе присуствува министерот за здравство, Венко Филипче.

На десеттата седница на Советот за безбедност ќе се разговара за актуелната ситуација со пандемијата на Ковид-19 на територијата на Република Северна Македонија и мерките и активностите на надлежните институции.

Детали

Дата:
19 ноември, 2020

Локација

Вила Водно
North Macedonia