President Pendarovski meets with the President of the European Bank for Reconstruction and Development, Odile Renaud-Basso in Dubai

President Pendarovski meets with the President of the European Bank for Reconstruction and Development, Odile Renaud-Basso in Dubai

Претседателот Стево Пендаровски денеска во Дубаи, за време на неговото учество на Конференцијата на Обединетите нации за климатски промени - COP28, оствари средба со претседателката на Европската банка за обнова и развој, Одил Рено-Басо. ...