Takime të Presidentit Stevo Pendarovski në Davos

Takime të Presidentit Stevo Pendarovski në Davos

Presidenti Stevo Pendarovski sot në Davos pati takime të shkurtra me kryeministrin e Republikës së Greqisë, Kiriakos Micotakis, me Bernar Emie, drejtorin e Drejtorisë së përgjithshme franceze për siguri të jashtme (DGSE) dhe me kryetaren e Bankës evropiane qendrore,...

Bisedë telefonike e Presidentit Pendarovski me patriarkun serb Porfirij

Bisedë telefonike e Presidentit Pendarovski me patriarkun serb Porfirij

Presidenti Stevo Pendarovski kishte bisedë telefonike me kreun e Kishës Ortodokse Serbe, patriarkun z.z. Porfirij, me rastin e vendimit të marrë nga Kuvendi i Kishës Ortodokse Serbe për pranimin e autoqefalisë së Kishës Ortodokse Maqedonase - Kryepeshkopata e Ohrit....

Takimi i Presidentit Stevo Pendarovski me kryeministrin malazez Abazoviq

Takimi i Presidentit Stevo Pendarovski me kryeministrin malazez Abazoviq

Presidenti Stevo Pendarovski, gjatë pjesëmarrjes në Forumin ekonomik botëror në Davos u takua me kryeministrin e Qeverisë së Malit të Zi, Dritan Abazoviq. Në këtë takim u shpreh përgatitja për përparimin e marrëdhënieve të përgjithshme bilaterale midis Republikës së...

Takimi i Presidentit Stevo Pendarovski me Xhozef Shtiglic

Takimi i Presidentit Stevo Pendarovski me Xhozef Shtiglic

Presidenti Stevo Pendarovski, sot në Davos, u takua me Xhozef Shtiglic, profesor në Universitetin Kolumbia në SHBA dhe fituesin e Çmimit nobël për ekonomi. Në këtë takim u bisedua për rrjedhat ekonomike botërore, për rimëkëmbjen socioekonomike nga pandemia dhe për...

Takimi i Presidentit Stevo Pendarovski me Zhak Atali

Takimi i Presidentit Stevo Pendarovski me Zhak Atali

Presidenti Stevo Pendarovski në margjinat e Forumit ekonomik botëror në Davos u takua me Zhak Atalin, drejtorin e parë të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (EBRD), autorin francez, profesor, ish-funksionar i lartë dhe presidentin e Organizatës “Planet...