Рокот за доставување пријави за признанието „Успешни млади“ продолжен до 14 октомври 2022 година

Рокот за доставување пријави за признанието „Успешни млади“ продолжен до 14 октомври 2022 година

Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија го продолжи рокот за доставување пријави за признанието „Успешни млади“ за 2021 година до 14 октомври 2022 година. Признанието се доделува во насока на вреднување на трудот и знаењето на младите, како една од...

Рокот за доставување пријави за признанието „Успешни млади“ продолжен до 15 ноември 2021 година

Рокот за доставување пријави за признанието „Успешни млади“ продолжен до 15 ноември 2021 година

Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија го продолжи рокот за доставување пријави за признанието „Успешни млади“ за 2020 година до 15 ноември 2021 година. Признанието се доделува во насока на вреднување на трудот и знаењето на младите, како една од...

Објавен Јавниот повик за признанието „Успешни млади“ за 2020 година

Објавен Јавниот повик за признанието „Успешни млади“ за 2020 година

Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија продолжува со имплементација на проектот „Успешни млади“, признание кое што се доделува во насока на вреднување на трудот и знаењето на младите, како една од политиките за намалување на одливот на млади луѓе...

Претседателот Пендаровски го додели признанието „Успешни млади“

Претседателот Пендаровски го додели признанието „Успешни млади“

Претседателот Стево Пендаровски, денеска го додели признанието „Успешни млади“ на 8 добитници, во рамки на проектот инициран за поттикнување на научната, истражувачката и креативна работа на младите луѓе од земјава. [gallery...