Informata zyrtare dhe rekomandime për mbrojtje nga COVID-19

Takimi i Presidentit Pendarovski me euroambasadorin Gir

Takimi i Presidentit Pendarovski me euroambasadorin Gir

Presidenti Stevo Pendarovski sot e mirëpriti shefin e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ambasadorin Dejvid Gir, i cili ia dorëzoi raportin e Komisionit Evropian mbi përparimin e Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2021....

Qendra Presidenciale për Edukim Politik

Në drejtim të përpjekjeve për përforcimin e vlerave politike demokratike, promovimit dhe mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut, pluralizmit politik, tolerancës së ndërsjellë, bashkësisë dhe solidaritetit, me vendim të Presidentit Stevo Pendarovski është formuar Qendra Presidenciale për Edukim Politik.

отворен кабинет
отворен кабинет

Kabineti Hapur

Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Vila Vodno janë të hapur për të gjithë qytetarët.

Kushdo që ka dëshirë dhe interes, do të ketë mundësi ta shikojë Kabinetin, hapësirat e punës në Vilë, të punësuarit në Kabinetin e Presidentit, sallat ku organizohen evenimente solemne, ngjarje, konferenca për shtyp, takime, mbledhje të Këshillit të Sigurimit, dhënia e letrave kredenciale për ambasadorët e huaj dhe aktivitetet e tjera zyrtare të Presidentit të shtetit.

“Ballë për ballë me Presidentin” është program nëpërmjet të cilit u mundësohet banorëve të vendeve të ndryshme në Maqedoninë e Veriut të takohen me Presidentin, kështu që Presidenti Pendarovski do t’i dëgjojë nga afër problemet, idetë për tejkalimin e problemeve si dhe sfidat me të cilat ballafaqohen ata.

лице в лице
отворен кабинет

Të rinj të suksesshëm

Presidenti Stevo Pendarovski mbështet krijimin e politikave të cilat do të kontribuojnë që të zvogëlohet largimi i të rinjve nga vendi ynë, si dhe të krijohen perspektiva për të rinjtë dhe kuadrot e suksesshme.

Një nga projektet që ka për qëllim të kontribuojë në vlerësimin e mundit dhe dijeve të të rinjve është mirënjohja “Të rinj të suksesshëm”.

Patronazhe

Nëpërmjet patronazheve Presidenti kontribuon në afirmimin e artit dhe kulturës, shkencës, arsimit, sportit, përforcimin e inkluzionit dhe në përparimin e kushteve për grupet e lëndueshme në shoqëri.

лице в лице