Qendra e mediave

Intervistë për Rrjetin ballkanik mediatik “Antidot”

Antidot: President shteti jeni gjysmë viti. Ishit këshilltar i dy presidentëve, por cili është dallimi tani që jeni ulur në vendin e tyre. Si këshilltar, a keni mundur t’i supozoni të gjitha përgjegjësitë e shefit të shtetit? Pendarovski: Fillimisht, do të thosha që...

Mbledhja e Këshillit të Sigurisë

Në Kabinetin e Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut u mbajt mbledhja e rregullt e Këshillit të Sigurisë. Në pjesën e parë të mbledhjes së Këshillit të Sigurisë, u shqyrtuan çështjet vijuese në interes të sigurisë së...

Mbledhja e Këshillit të Sigurisë

Në Kabinetin e Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, sot u mbajt mbledhja e rregullt e Këshillit të Sigurisë. Në pjesën e parë të mbledhjes shqyrtohen  çështjet vijuese me interes për sigurinë e shtetit. Përveç...

Kërko

Fjalimet

Urimi i presidentit Pendarovski me rastin e festës së Krishtlindjes

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, qytetarëve u uroi festën e Lindjes së Krishtit- Krishtlindjes. Bashkëqytetarë të nderuar, Më lejoni, t’ju uroj festën e madhe krishtere Lindjen e Krishtit- Krishtlindjen Nga zemra dëshiroj që ditët e...

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e festave të fundvitit

Qytetarë të nderuar, Në prag të festave të vitit të ri dhe të Krishtlindjeve dëshirojmë paqe dhe mirëqenie në shtëpinë tonë si dhe shëndet, lumturi dhe respekt në familje. Ne të gjithë jemi një familje e madhe e cila ka një shtëpi të përbashkët - ky është shteti ynë i...

Rrjetet sociale

Twitter