Select Page

Qendra e mediave

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut

Të gjitha lajmet

Festimi i 23 Tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase

Festimi i 23 Tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase

Delegacione nga Kabineti i Presidentit të Republikës së Maqedonisë së Veriut me rastin e 23 Tetorit – Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase vendosën lule të freskëta pranë: - Përmendores së Goce Dellçevit në Parkun e qytetit në Shkup dhe - Shtëpisë përkujtimore të...

U formua Qendra për Arsim Politik e Presidentit

U formua Qendra për Arsim Politik e Presidentit

Në drejtim të përpjekjeve për përforcim të vlerave demokratike politike, për promovim dhe mbrojtje të të drejtave dhe lirive të njeriut, të pluralizmit politik, tolerancës së ndërsjellë, për unitet dhe solidaritet, me vendim të Presidentit Stevo Pendarovski u formua...

Presidenti Pendarovski nga Instituti i Gjuhës Maqedonase “Kërste Misirkov”: Argumentet shkencore dhe e vërteta janë në anën tonë dhe asnjë njeri i arsyeshëm nuk do të heqë dorë

Presidenti Pendarovski nga Instituti i Gjuhës Maqedonase “Kërste Misirkov”: Argumentet shkencore dhe e vërteta janë në anën tonë dhe asnjë njeri i arsyeshëm nuk do të heqë dorë

  Presidenti Stevo Pendarovski, sot mbajti fjalim në hapjen e manifestimit Ditë të hapura të Institutit të Gjuhës Maqedonase "Kërste Misirkov". Evenimenti i këtij viti mbahet në nder të shënimit të 75-vjetorit të zyrtarizimit të gjuhës bashkëkohore maqedonase, të...

Transparenca

Transparenca, sinqeriteti dhe arritshmëria janë parimet sipas të cilave funksionon institucioni Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut si shërbim profesional për mbështetje të punës së Presidentit.

Kabineti informon rregullisht mbi të gjitha aktivitetet, projektet aktuale dhe qëndrimet e Presidentit, kurse shërbimi për komunikime është në dispozicion për pyetjet e gazetarëve në çdo kohë.

Përveç informimit të rregullt nëpërmjet mediave konvencionale dhe digjitale, Kabineti i Presidentit është i hapur për të gjithë qytetarët të cilët janë të interesuar për punën e Presidentit, me mundësi për vizitë në vilën “Vodno” nëpërmjet programit “Kabinet i hapur.”

Nëpërmjet programit “Ballë për ballë me Presidentin” banorët e të gjithë vendit kanë mundësi të bisedojnë me Presidentin gjatë vizitave të tij në vende të ndryshme të banuara.

Kontakt për mediat

Biljana Radeva  
tel.: +389 2 3253 126
cel.: +389 76 45 55 45
e-mail:  [email protected]

Katerina Canevska Arsovska
tel: +389 2 3253 113
cel.: +389 76 45 55 46
e-mail: [email protected]

Elena Stavrovska
tel.: +389 2 3253 112
mob.: +389 71 344 432
e-mail: [email protected]

Pin It on Pinterest