Претседателот Пендаровски „Лице в лице“ во Кратово

Претседателот Пендаровски „Лице в лице“ во Кратово

Претседателот Стево Пендаровски во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“ денеска го посети Кратово. Претседателот Пендаровски беше пречекан од професорот по стручни предмети во угостителско - туристичката струка во средното училиште „Митко Пенџуклиски“,...

Претседателот Пендаровски „Лице в лице“ во гостиварското село Тумчевиште

Претседателот Пендаровски „Лице в лице“ во гостиварското село Тумчевиште

Претседателот Стево Пендаровски денеска во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“ го посети гостиварското село Тумчевиште. Во Тумчевиште, претседателот Пендаровски се сретна и поразговара со претставничките на локалното здружение на жени фармери „Моја Фарма“...

Претседателот Пендаровски „Лице в лице“ во Радовиш

Претседателот Пендаровски „Лице в лице“ во Радовиш

Претседателот Стево Пендаровски во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“, денеска беше во Општина Радовиш. Во рамки на посетата, претседателот Пендаровски се сретна со претставници на Здружението на инвалиди на трудот. Претседателот на здружението Васко...

Претседателот Пендаровски во посета на Струга и Охрид во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Пендаровски во посета на Струга и Охрид во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“ денеска ги посети Струга и Охрид. Во Струга, претседателот Пендаровски го посети едриличарскиот клуб „Снегар“, каде беше запознаен со севкупните активности на клубот, што покрај...

Претседателот Пендаровски во посета на Кавадарци во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Пендаровски во посета на Кавадарци во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Стево Пендаровски денеска ја посети општина Кавадарци во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“. Во СОУ Гимназија „Добри Даскалов“ од Кавадарци, претседателот Пендаровски проследи настап на училишниот оркестар што го освои првото место на...

Претседателот Пендаровски во посета на Ново Село и Струмица

Претседателот Пендаровски во посета на Ново Село и Струмица

Претседателот Стево Пендаровски во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“ денеска ги посети општините Ново Село и Струмица. Во Ново Село на претседателот Пендаровски му беше претставен концептот „Форум во заедницата“,...

Претседателот Пендаровски во посета на Штип и Свети Николе во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Пендаровски во посета на Штип и Свети Николе во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Стево Пендаровски денеска ги посети општините Штип и Свети Николе во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“. Во Штип, претседателот Пендаровски оствари средба со Мартин Алексов, сопственик на компанијата MOONLEX за производство на заштитни...

Претседателот Пендаровски во посета на Сарај во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Пендаровски во посета на Сарај во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Стево Пендаровски денеска, во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“ ја посети општина Сарај. Претседателот Пендаровски ја посети компанијата „ТиАмо“, што се занимава со преработка и производство на месни производи. На средбата со менаџментот...

Претседателот Пендаровски во посета на Виница во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Пендаровски во посета на Виница во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Стево Пендаровски, во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“ денеска ја посета општина Виница. Претседателот Пендаровски ја посети компанијата...

Претседателот Пендаровски во посета на Прилеп во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Пендаровски во посета на Прилеп во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Стево Пендаровски денеска ја посети општина Прилеп во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“. За време на престојот, претседателот Пендаровски го посети средното...

Претседателот Пендаровски во посета на Струга во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Пендаровски во посета на Струга во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“

Претседателот Стево Пендаровски денеска ја посети општина Струга во рамки на проектот „Лице в лице со претседателот“. За време на престојот, претседателот Пендаровски посети повеќе институции во Струга, кои се...