Отворен кабинет со деца од Детската градинка „8 Април“ и основци од скопските училишта „Димитар Македонски “, „Киро Глигоров“ и „Кузман Јосифовски-Питу“

Отворен кабинет со деца од Детската градинка „8 Април“ и основци од скопските училишта „Димитар Македонски “, „Киро Глигоров“ и „Кузман Јосифовски-Питу“

Во рамки на активноста Отворен кабинет, денеска Кабинетот на претседателот го посетија деца од Детската градинка „8 Април“ од Шуто Оризари и ученици од основните училишта „Димитар Македонски“ од Аеродром, „Киро Глигоров“ од Центар и „Кузман Јосифовски-Питу“ од Кисела...

Отворен кабинет со основци од скопски училишта

Отворен кабинет со основци од скопски училишта

Во рамки на активноста Отворен кабинет денеска Кабинетот на претседателот го посетија ученици од основните училишта од Скопје: „Петар Поп Арсов“, „Димитар Поп Георгиев - Беровски“, „11 Октомври“, „Коле Неделковски“ и „Живко Брајковски“. [gallery...

Отворен Кабинет за основци од училиштето „Мирче Ацев“ и за  лица од Заводот за рехабилитација на деца и младинци

Отворен Кабинет за основци од училиштето „Мирче Ацев“ и за лица од Заводот за рехабилитација на деца и младинци

Кабинетот на претседателот, во рамки на Отворен кабинет, денеска го посетија ученици од ООУ „Мирче Ацев“ и лица од Заводот за рехабилитација на деца и младинци од Скопје. [gallery...

Отворен Кабинет со членови на Советот на млади на општина Гостивар и студенти од Архитектонски факултет – Скопје

Отворен Кабинет со членови на Советот на млади на општина Гостивар и студенти од Архитектонски факултет – Скопје

Во рамки на Отворен Кабинет членови на Советот на млади на општина Гостивар и студенти од Архитектонски факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, денеска го посетија Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски. [gallery...

Отворен Кабинет за ученици од ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“ и студенти од Меѓународниот Универзитет – Визион

Отворен Кабинет за ученици од ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“ и студенти од Меѓународниот Универзитет – Визион

Претседателот Стево Пендаровски денеска прими ученици од ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“ од Скопје и студенти од Меѓународниот Универзитет – Визион од Гостивар, коишто беа денешни посетители во рамки на активноста Отворен Кабинет. Учениците - првоодделенци, за време на...

Отворен Кабинет за ученици од ООУ „Круме Кепески“ и ООУ „11 Октомври“ од Скопје

Отворен Кабинет за ученици од ООУ „Круме Кепески“ и ООУ „11 Октомври“ од Скопје

Во рамки на Отворен Кабинет, ученици од ООУ „Круме Кепески“ и ООУ „11 Октомври“ од Скопје, денеска го посетија Кабинетот на претседателот Пендаровски. За време на престојот, се сретнаа и...

Отворен кабинет со ученици од Програмата за младински лидери од маргинализирани заедници

Отворен кабинет со ученици од Програмата за младински лидери од маргинализирани заедници

Во рамки на активноста Отворен кабинет денеска Кабинетот на претседателот го посетија ученици од средните училишта: СУГС „Шаип Јусуф“, СУГС Марија Склодовска Кири и СУГС Лазар Танев коишто учествуваат во Програмата за младински лидери од маргинализирани заедници, чија...

Ученици од ООУ „Петар Поп Арсов“ и од ООУ „Александар Македонски“ од Скопје во посета на Кабинетот на претседателот

Ученици од ООУ „Петар Поп Арсов“ и од ООУ „Александар Македонски“ од Скопје во посета на Кабинетот на претседателот

Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски, денеска, во рамки на Отворен Кабинет го посетија ученици од ООУ „Петар Поп Арсов“ и од ООУ „Александар Македонски“ од Скопје. За време на престојот во Кабинетот,...

Отворен Кабинет за ученици од ООУ „Петар Здравковски-Пенко“, од ООУ „Кочо Рацин“ и од ООУ „Александар Македонски“ од Скопје

Отворен Кабинет за ученици од ООУ „Петар Здравковски-Пенко“, од ООУ „Кочо Рацин“ и од ООУ „Александар Македонски“ од Скопје

Ученици од ООУ „Петар Здравковски-Пенко“, од ООУ „Кочо Рацин“, и од ООУ „Александар Македонски“ од Скопје, денеска го посетија Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски, во рамки на активноста Отворен Кабинет. [gallery...

Отворен Кабинет за основци од „11 Октомври“, „Александар Урдаревски“, „Михаљ Грамено“ и „Св.Кирил и Методиј” од Скопје

Отворен Кабинет за основци од „11 Октомври“, „Александар Урдаревски“, „Михаљ Грамено“ и „Св.Кирил и Методиј” од Скопје

Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски, во рамки на Отворен Кабинет, денеска го посетија ученици од ООУ „11 Октомври“, ООУ „Александар Урдаревски“, ООУ „Михаљ Грамено“ и ООУ „Св.Кирил и Методиј” од Скопје. [gallery...

Отворен Кабинет со ученици од ООУ „Григор Прличев“ од Скопје

Отворен Кабинет со ученици од ООУ „Григор Прличев“ од Скопје

Денеска Кабинетот на Претседателот, во рамки на активноста Отворен Кабинет, го посетија ученици од шесто одделение при ООУ „Григор Прличев“ од Скопје. За време на посетата, учениците беа запознаeни со историјатот на објектот во...