#ОтворенКабинет

Дополнително ќе бидете известени за терминот на посета.

Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија и Вила Водно се отворени за сите граѓани.

Секој што има желба и интерес, ќе има можност одблизу да ги види Кабинетот, работните простории на Вилата, на вработените во Кабинетот на Претседателот, салите каде што се организираат свечености, настани, прес – конференции, средби, седници на Советот за безбедност, предавање на акредитиви од странски амбасадори и останати официјални активности на претседателот на државата.

Посетителите ќе имаат можност да се информираат за историјатот на објектот во којшто е сместен Кабинетот на Претседателот и да присуствуваат на настани од јавен карактер.

Досегашните посетители на Вила Водно се граѓани од различни возрасти и занимања, студенти од земјава и странство, како и ученици од основни и средни училишта од земјава.

За посета на објектот Вила Водно секој граѓанин може да се пријави на формуларот во прилог.

* Почитувани, лицата коишто се пријавуваат за учество во проектот „Отворен Кабинет“, подлежат на редовни безбедносни проверки, врз основа на коишто ќе бидат разгледувани нивните барања. Редовните безбедносни проверки се стандардна практика за сите посетители во Вила Водно, со цел да се овозможи безбеден и комфорен престој и непречено одвивање на активностите.

Пријавa

6 + 14 =

Досегашни посети:

Отворен Кабинет за ученици од скопското основно училиште „11 Октомври“ и од специјалното средно училиште „Света Марија“ од Романија

Отворен Кабинет за ученици од скопското основно училиште „11 Октомври“ и од специјалното средно училиште „Света Марија“ од Романија

Во рамки на активноста Отворен кабинет, денеска Кабинетот на претседателот го посетија ученици од скопското основно училиште „11 Октомври“ и ученици од средното училиште за лица со оштетен слух „Света Марија“ од Романија, коишто престојуваат во земјава како гости на...

Отворен Кабинет за основци од училиштата „Александар Македонски“, „Свети Кирил и Методиј“ и за деца од скопската градинка „Орце Николов“

Отворен Кабинет за основци од училиштата „Александар Македонски“, „Свети Кирил и Методиј“ и за деца од скопската градинка „Орце Николов“

Кабинетот на претседателот Пендаровски, денеска, во рамки на активноста Отворен Кабинет, го посетија ученици од скопските основни училишта „Александар Македонски“, и „Свети Кирил и Методиј“, како и деца од градинката „Орце Николов“, од Скопје. [gallery...

Отворен Кабинет за претставници на Mладински клуб на Турците и ученици од ООУ „Браќа Миладиновци“

Отворен Кабинет за претставници на Mладински клуб на Турците и ученици од ООУ „Браќа Миладиновци“

Кабинетот на претседателот, денеска го посетија претставници на Mладински клуб на Турците и ученици од ООУ „Браќа Миладиновци“ од Аеродром, Скопје, во рамки на активноста Отворен Кабинет. [gallery...

Отворен кабинет со деца од Детската градинка „8 Април“ и основци од скопските училишта „Димитар Македонски “, „Киро Глигоров“ и „Кузман Јосифовски-Питу“

Отворен кабинет со деца од Детската градинка „8 Април“ и основци од скопските училишта „Димитар Македонски “, „Киро Глигоров“ и „Кузман Јосифовски-Питу“

Во рамки на активноста Отворен кабинет, денеска Кабинетот на претседателот го посетија деца од Детската градинка „8 Април“ од Шуто Оризари и ученици од основните училишта „Димитар Македонски“ од Аеродром, „Киро Глигоров“ од Центар и „Кузман Јосифовски-Питу“ од Кисела...

Отворен кабинет со основци од скопски училишта

Отворен кабинет со основци од скопски училишта

Во рамки на активноста Отворен кабинет денеска Кабинетот на претседателот го посетија ученици од основните училишта од Скопје: „Петар Поп Арсов“, „Димитар Поп Георгиев - Беровски“, „11 Октомври“, „Коле Неделковски“ и „Живко Брајковски“. [gallery...

Отворен Кабинет за основци од училиштето „Мирче Ацев“ и за  лица од Заводот за рехабилитација на деца и младинци

Отворен Кабинет за основци од училиштето „Мирче Ацев“ и за лица од Заводот за рехабилитација на деца и младинци

Кабинетот на претседателот, во рамки на Отворен кабинет, денеска го посетија ученици од ООУ „Мирче Ацев“ и лица од Заводот за рехабилитација на деца и младинци од Скопје. [gallery...

Отворен Кабинет со членови на Советот на млади на општина Гостивар и студенти од Архитектонски факултет – Скопје

Отворен Кабинет со членови на Советот на млади на општина Гостивар и студенти од Архитектонски факултет – Скопје

Во рамки на Отворен Кабинет членови на Советот на млади на општина Гостивар и студенти од Архитектонски факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, денеска го посетија Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски. [gallery...

Отворен Кабинет за ученици од ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“ и студенти од Меѓународниот Универзитет – Визион

Отворен Кабинет за ученици од ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“ и студенти од Меѓународниот Универзитет – Визион

Претседателот Стево Пендаровски денеска прими ученици од ООУ „Јохан Хајнрих Песталоци“ од Скопје и студенти од Меѓународниот Универзитет – Визион од Гостивар, коишто беа денешни посетители во рамки на активноста Отворен Кабинет. Учениците - првоодделенци, за време на...