#ОтворенКабинет

Дополнително ќе бидете известени за терминот на посета.

Кабинетот на Претседателот на Република Северна Македонија и Вила Водно се отворени за сите граѓани.

Секој што има желба и интерес, ќе има можност одблизу да ги види Кабинетот, работните простории на Вилата, на вработените во Кабинетот на Претседателот, салите каде што се организираат свечености, настани, прес – конференции, средби, седници на Советот за безбедност, предавање на акредитиви од странски амбасадори и останати официјални активности на претседателот на државата.

Посетителите ќе имаат можност да се информираат за историјатот на објектот во којшто е сместен Кабинетот на Претседателот и да присуствуваат на настани од јавен карактер.

Досегашните посетители на Вила Водно се граѓани од различни возрасти и занимања, студенти од земјава и странство, како и ученици од основни и средни училишта од земјава.

За посета на објектот Вила Водно секој граѓанин може да се пријави на формуларот во прилог.

* Почитувани, лицата коишто се пријавуваат за учество во проектот „Отворен Кабинет“, подлежат на редовни безбедносни проверки, врз основа на коишто ќе бидат разгледувани нивните барања. Редовните безбедносни проверки се стандардна практика за сите посетители во Вила Водно, со цел да се овозможи безбеден и комфорен престој и непречено одвивање на активностите.

Пријавa

6 + 14 =

Досегашни посети:

Отворен кабинет со ученици од ООУ „Исмаил Ќемаљи“ од Скопје  и  ООУ„ Дитуриа“ од општина Сарај

Отворен кабинет со ученици од ООУ „Исмаил Ќемаљи“ од Скопје и ООУ„ Дитуриа“ од општина Сарај

Ученици од ООУ „Исмаил Ќемаљи“ од Скопје  и  ООУ„ Дитуриа“ од општина Сарај, во рамки на активноста Отворен Кабинет, денеска го посетија Кабинетот на претседателот. Учениците имаа можност со...

Посета на ученици од општина Шуто Оризари во рамки на активноста Отворен кабинет

Посета на ученици од општина Шуто Оризари во рамки на активноста Отворен кабинет

Во рамки на активноста Отворен кабинет денеска Кабинетот на претседателот го посетија ученици од СУГС „Шаип Јусуф“ и ООУ „Браќа Рамиз Хамид“ од скопската општина Шуто Оризари. Посетителите имаа...

Отворен Кабинет за основци од училиштата „Наум Наумовски Борче“, „Свети Климент Охридски” и за деца од скопската градинка „13 Ноември“

Отворен Кабинет за основци од училиштата „Наум Наумовски Борче“, „Свети Климент Охридски” и за деца од скопската градинка „13 Ноември“

Ученици од ООУ„Наум Наумовски Борче“, од ООУ „Свети Климент Охридски" од Скопје и деца од скопската градинка „13 Ноември“, денеска го посетија Кабинетот на претседателот Пендаровски во рамки на активноста Отворен Кабинет. [gallery...

Отворен Кабинет со ученици од ООУ,,Вера Циривири – Трена, од ООУ „Киро Глигоров“ од Скопје и од ООУ „Илинден“ од Крива Паланка

Отворен Кабинет со ученици од ООУ,,Вера Циривири – Трена, од ООУ „Киро Глигоров“ од Скопје и од ООУ „Илинден“ од Крива Паланка

Ученици од ООУ,,Вера Циривири – Трена“ и од ООУ „Киро Глигоров“ од Скопје, како и ученици од ООУ „Илинден“ од Крива Паланка, во рамки на активноста Отворен Кабинет, денеска го посетија Кабинетот на претседателот. [gallery...

Отворен Кабинет за ученици од ООУ „Вера Циривири Трена“ и од ООУ„Браќа Миладиновци“ од Скопје

Отворен Кабинет за ученици од ООУ „Вера Циривири Трена“ и од ООУ„Браќа Миладиновци“ од Скопје

Ученици од ООУ „Вера Циривири Трена“ и од ООУ„Браќа Миладиновци“ од Скопје денеска го посетија Кабинетот на претседателот Стево Пендаровски, во рамки на програмата Отворен Кабинет. Посетителите имаа можност да...

Посета на членови на Младински образовен форум во рамки на Отворен Кабинет

Посета на членови на Младински образовен форум во рамки на Отворен Кабинет

Во рамки на активноста Отворен Кабинет, денеска Кабинетот на претседателот го посетија членови на Младинскиот образовен форум. Посетителите - средношколци од Скопје, Тетово, Битола, Струга, Велес и Струмица, го...

Отворен Кабинет за ученици од ССОУ „Коле Неделковски“ од Велес и од ООУ „Димитар Миладинов“ од Скопје

Отворен Кабинет за ученици од ССОУ „Коле Неделковски“ од Велес и од ООУ „Димитар Миладинов“ од Скопје

Кабинетот на претседателот на Република Северна Македонија, во рамки на активноста Отворен Кабинет денеска го посетија ученици од ССОУ „Коле Неделковски“ од Велес и од ООУ „Димитар Миладинов“ од Скопје. [gallery...

Посета на ученици од ООУ „7 Марси“ и ООУ „Љубен Лапе” во рамки на Отворен Кабинет

Посета на ученици од ООУ „7 Марси“ и ООУ „Љубен Лапе” во рамки на Отворен Кабинет

Ученици од ООУ„7 Марси“ од Липково и од ООУ „Љубен Лапе" од Скопје, во рамки на активноста Отворен Кабинет, денеска се сретнаа и поразговараа со претседателот Пендаровски за неговата работа, за претседателските надлежности и активности. [gallery...