Qendra e mediave

Urimi i presidentit Pendarovski me rastin e festës së Krishtlindjes

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, qytetarëve u uroi festën e Lindjes së Krishtit- Krishtlindjes. Bashkëqytetarë të nderuar, Më lejoni, t’ju uroj festën e madhe krishtere Lindjen e Krishtit- Krishtlindjen Nga zemra dëshiroj që ditët e...

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e festave të fundvitit

Qytetarë të nderuar, Në prag të festave të vitit të ri dhe të Krishtlindjeve dëshirojmë paqe dhe mirëqenie në shtëpinë tonë si dhe shëndet, lumturi dhe respekt në familje. Ne të gjithë jemi një familje e madhe e cila ka një shtëpi të përbashkët - ky është shteti ynë i...

Takim i presidentit Pendarovski me kryeparlamentarin, Xhaferi

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot priti kryetarin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferin. Në takim, bashkëbiseduesit këmbyen mendime për gjendjet e përgjithshme në vend dhe pritshmëritë për vitin e...

Kërko

Fjalimet

Pritja vjetore e përfaqësuesve të korit diplomatik

I nderuar  Ministër i punëve të jashtme, E  nderuara ambasadore, doajene e korit diplomatik në Shkup, Ekselenca tuaja. Zonja dhe zotërinj, Kam kënaqësinë, juve, anëtarëve të korit diplomatik, t’ju dëshiroj...

Presidenti Pendarovski priti student nga Universiteti i Gjenvës UMEF

Presidenti Pendarovski priti studentët e Universitetit UMEF nga Gjeneva. Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot priti një grup studentësh nga Universiteti i Gjenevës UMEF, të cilën qëndrojnë për vizitë në Universitetin FON në Shkup....

Rrjetet sociale

Twitter