Qendra e mediave

Bisedë telefonike e Presidentit Pendarovski me Albin Kurtin

Bisedë telefonike e Presidentit Pendarovski me Albin Kurtin

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot realizoi bisedë telefonike me Albin Kurtin, kryeministrin në detyrë të Qeverisë së Republikës së Kosovës. Në këtë bisedë, që ishte me kërkesë nga pala kosovare, të dy bashkëfolësit shkëmbyen...

Rast i përcaktuar me kovid-19 dhe veprimet e ndërmarra

Rast i përcaktuar me kovid-19 dhe veprimet e ndërmarra

Në orët e pasdites së 17 majit 2020 (e diel) është kryer testim për kovid-19 një personi nga ekipi i sigurimit të Presidentit Stevo Pendarovski, i punësuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme, ku është përcaktuar rezultat pozitiv. Anëtari i sigurimit të Presidentit...

Kërko

Fjalimet

Rrjetet sociale

Twitter