Qendra e mediave

Pritja vjetore e përfaqësuesve të korit diplomatik

I nderuar  Ministër i punëve të jashtme, E  nderuara ambasadore, doajene e korit diplomatik në Shkup, Ekselenca tuaja. Zonja dhe zotërinj, Kam kënaqësinë, juve, anëtarëve të korit diplomatik, t’ju dëshiroj...

Presidenti Pendarovski priti student nga Universiteti i Gjenvës UMEF

Presidenti Pendarovski priti studentët e Universitetit UMEF nga Gjeneva. Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot priti një grup studentësh nga Universiteti i Gjenevës UMEF, të cilën qëndrojnë për vizitë në Universitetin FON në Shkup....

Kërko

Fjalimet

Intervistë për MKD.mk

Përshtypja ime nga kjo pozitë është se qeveria teknike filloi të funksionojë në mënyrë shumë të keqe. Qeveria teknike nga momenti i parë, duke mos hyrë në atë se kush ka faj më pak apo më shumë, nuk veproi si ekip, vlerëson presidenti Stevo Pendarovski. Në intervistë...

Rrjetet sociale

Twitter