Qendra e mediave

Takim me shitësit e revistës së rrugës “Lice v lice”

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot në Zyrën e presidentit- “MladiHab” realizoi takim me shitësit e revistës së vetme rrugore për zhvillim të qëndrueshëm “Lice v lice” (Ballë më ballë), me një pjesë të koordinatorëve të tyre si dhe...

Takimi i presidentit Pendarovski me anëtarët e KSHPK

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot priti anëtarët e Komisionit Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit, të kryesuar nga kryetarja e Komisionit, Biljana Ivanovska. Në takim anëtarët e Komisionit , presidentin Pendarovski e...

Kërko

Fjalimet

Takim me shitësit e revistës së rrugës “Lice v lice”

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski sot në Zyrën e presidentit- “MladiHab” realizoi takim me shitësit e revistës së vetme rrugore për zhvillim të qëndrueshëm “Lice v lice” (Ballë më ballë), me një pjesë të koordinatorëve të tyre si dhe...

Rrjetet sociale

Twitter