Intervista e Presidentit Pendarovski për emisionin “Triling” në TV 24

Intervista e Presidentit Pendarovski për emisionin “Triling” në TV 24

Në intervistë për emisionin “Triling” të TV 24 Presidenti Stevo Pendarovski flet mbi çështjet aktuale në fushën e politikës së jashtme dhe vendase në vend. Perdja e re të hekurt që Putini po e krijon në Evropë, ndryshimet kushtetuese, referendumi janë një pjesë e...

Intervista e Presidentit Pendarovski për Agjencinë Anadoll

Intervista e Presidentit Pendarovski për Agjencinë Anadoll

Në vijim është intervista e Presidentit Stevo Pendarovski për Agjencinë Anadolli, me rastin e 30-vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis Maqedonisë së Veriut dhe Turqisë. Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, deklaroi se vendi, që në...

Intervista e Presidentit Stevo Pendarovski për Klik Plus në TV 21

Intervista e Presidentit Stevo Pendarovski për Klik Plus në TV 21

Në intervistën për emisionin Klik Plus në TV 21 Presidenti Pendarovski e theksoi qëndrimin e vet mbi ngjarjet aktuale në politikën e brendshme në vend, foli mbi rrjedhën e negociatave me Bullgarinë, mbi propozimin më të ri për tejkalim të bllokadës së procesit...

Intervista e Presidentit Stevo Pendarovski për gazetën greke “Etnos”

Intervista e Presidentit Stevo Pendarovski për gazetën greke “Etnos”

Presidenti Pendarovski për Etnos: marrëdhënie greko-turke janë barometër edhe për Ballkanin – Çfarë thotë për stagnimin në lidhje me Marrëveshjen e Prespës?     Javën e kaluar morët pjesë në Samitin e NATO-s në Madrid. Çfarë mendoni për ekuilibrin që po formohet në...

Intervista e Presidentit Pendarovski për RTM-në

Intervista e Presidentit Pendarovski për RTM-në

Në intervistën për RTM-në, Presidenti Stevo Pendarovski flet mbi arritjet në Samitin e NATO-s në Madrid, a u konsolidua Aleanca dhe a ndërmori hapa më vendimtarë në lidhje me luftën në Ukrainë, cilat aktivitete do të ndërmerren për përforcimin e degës lindore të...

Intervista e Presidentit Stevo Pendarovski për “24 analizë”

Intervista e Presidentit Stevo Pendarovski për “24 analizë”

Presidenti Stevo Pendarovski në intervistën për emisionin “24 analizë” të Televizionit 24, foli mbi çështjet aktuale në fushën e politikës së jashtme në vend, për propozimin e kryesisë franceze për tejkalimin e bllokadës me Bullgarinë, mbi mundësitë për miratimin e...

Intervista e Presidentit Pendarovski për “Utrinski brifing”

Intervista e Presidentit Pendarovski për “Utrinski brifing”

Në intervistën për “Utrinski brifing” Presidenti Stevo Pendarovski i komentoi marrëdhëniet aktuale politike midis pushtetit dhe opozitës, gjendjet dhe bllokadat në Gjykatën Kushtetuese, stabilitetin e brendshëm politik dhe a do të ishin zgjedhjet e parakohshme...