Presidentja Siljanovska Davkova e emëroi Gabriela Jakovlevën për drejtoreshë të Agjencisë së Zbulimit

28 Qershor 2024 | Kumtesat

Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot mori vendim për emërim të Gabriela Jakovlevës për drejtoreshë të Agjencisë së Zbulimit dhe vendim për shkarkimin e drejtorit të deritanishëm Erol Musliut.

Presidentja Siljanovska Davkova sot e shkarkoi zëvendësdrejtoreshën në Agjencinë e Zbulimit Aleksandra Bakreska Dodovskën dhe e emëroi Ivana Stojanovskën.

Gabriela Jakovleva dhe Ivana Stojanovska janë profesionaliste shumëvjeçare në Agjencinë e Zbulimit.

Presidentja Siljanovska Davkova këto vendime i mori në përputhje me kompetencat e saj kushtetuese dhe ligjore.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit