Mesazh urimi nga presidentja Siljanovska Davkova me rastin e festës myslimane Kurban Bajram

16 Qershor 2024 | Kumtesat

Presidentja Gordana Siljanovska Davkova, me rastin e festës së madhe myslimane Kurban Bajram, i dërgoi një mesazh urimi kreut të Bashkësisë Fetare Islame, reis-ul-ulema h. hfz. Shaqir ef. Fetahu dhe të gjithë qytetarëve të fesë islame.

I nderuar Reis-ul-Ulema h. hfz. Shaqir ef. Fetahu,

Më lejoni, Juve personalisht dhe anëtarëve të Rijasetit, myftinjve, imamëve dhe të gjithë besimtarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut t’ju dërgoj urime të përzemërta me rastin e festës së madhe myslimane – Kurban Bajramit.

Uroj nga zemra që festat të sjellin lumturi, gëzim, dashuri, harmoni dhe paqe.

Kurban Bajrami thekson bamirësinë, dhurimin dhe solidaritetin, duke na frymëzuar për vepra humane dhe mbështetje për të gjithë ata që kanë nevojë.

Të dhurojmë dhe të ndihmojmë njëri-tjetrin, të mbështesim njëri-tjetrin, së bashku në të mirat dhe të këqijat, pa dallim feje, etnike, gjinie apo çfarëdo përkatësie dhe të punojmë për prosperitetin e atdheut tonë dhe mirëqenien e të gjithë qytetarëve maqedonas.

Gëzuar Kurban Bajramin.

Gordana Siljanovska Davkova

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit