Presidentja Siljanovska Davkova e mirëpriti Kryeministrin Hristijan Mickoski dhe anëtarët e Qeverisë së porsazgjedhur

24 Qershor 2024 | Kumtesat

Presidentja Gordana Siljanovska Davkova e mirëpriti Kryeministrin Hristijan Mickoski dhe anëtarët e Qeverisë së porsazgjedhur, ku i uroi për zgjedhjen e tyre, duke u uruar punë të suksesshme në plotësimin e qëllimeve strategjike të shtetit, përparimit ekonomik dhe përmirësimit të standardit jetësor të qytetarëve.

Presidentja shprehu pritjen që përbërja e re qeveritare do ta realizojë me vetëdije, ndershmërisht dhe me përgjegjësi programin e vendosur të punës, në përputhje me interesat nacionale maqedonase dhe interesat e qytetarëve.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit