Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Urimi i Presidentit Pendarovski me rastin e Ramazan Bajramit

Presidenti Stevo Pendarovski, me rastin e festës së madhe myslimane Ramazan Bajram, u dërgoi urim qytetarëve të fesë islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe kreut të Bashkësisë Fetare Islame, Reisul Ulema H. Hfz. Shaqir ef. Fetahu. I nderuar Reisul Ulema H....
Pendarovski: Asnjëherë më parë, për asnjë ligj, Bashkimi Evropian nuk ka reaguar para se të miratohet ligji për shkak të keqpërdorimit të flamurit evropian – për Ligjin për lojërat e fatit kushte reagim të tillë

Pendarovski: Asnjëherë më parë, për asnjë ligj, Bashkimi Evropian nuk ka reaguar para se të miratohet ligji për shkak të keqpërdorimit të flamurit evropian – për Ligjin për lojërat e fatit kushte reagim të tillë

Për ndryshimet e Kodit Penal kishte direktivë të qartë evropiane për konfiskim të pronës të fituar nëpërmjet krimit. Domethënë, në atë pjesë, ndryshimet e Kodit Penal janë harmonizuar me Direktivën Evropiane për ngrirje dhe konfiskim të lëndëve dhe dobisë pronësore, e...