Select Page

Takimet

Takim lamtumire i Presidentit Pendarovski me ambasadorin italian Karlo Romeo
Takim lamtumire i Presidentit Pendarovski me ambasadorin italian Karlo Romeo

Presidenti Stevo Pendarovski sot në takim lamtumire e priti Karlo Romeon, ambasadorin e Republikës së Italisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Në këtë takim u bisedua mbi marrëdhëniet bilaterale midis dy shteteve dhe është konstatuar se midis dy shteteve ekziston...

Takimi i Presidentit Pendarovski me ambasadorin shqiptar Reka
Takimi i Presidentit Pendarovski me ambasadorin shqiptar Reka

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot e priti ambasadorin e Republikës së Shqipërisë, Fatos Rekan. Në këtë takim janë shkëmbyer mendime mbi zhvillimin e marrëdhënieve bilaterale të përgjithshme midis Maqedonisë së Veriut dhe...

Takim lamtumire i Presidentit Pendarovski me euroambasadorin Zhbogar
Takim lamtumire i Presidentit Pendarovski me euroambasadorin Zhbogar

Presidenti Stevo Pendarovski sot në takimin e lamtumirës e priti ambasadorin Samuel Zhbogar, shefin e Delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Në këtë takim u bisedua mbi gjendjet aktuale në vend, pas formimit të Qeverisë së re, si dhe...

Takimi i Presidentit Pendarovski me ambasadorin rus Bazdnikin

Takimi i Presidentit Pendarovski me ambasadorin rus Bazdnikin

  Presidenti Stevo Pendarovski sot e priti ambasadorin e Federatës Ruse, Sergej Bazdnikin. Në këtë takim të dy bashkëfolësit shkëmbyen mendime mbi marrëdhëniet e tërësishme bilaterale midis dy shteteve në sferat e interesit të përbashkët. Presidenti Pendarovski...

Takimi i Presidentit Pendarovski me ambasadoren ukrainase Zadorozhnjuk

Takimi i Presidentit Pendarovski me ambasadoren ukrainase Zadorozhnjuk

  Presidenti Stevo Pendarovski sot e priti ambasadoren e Ukrainës, Natalia Zadorozhnjuk. Në këtë takim u bisedua mbi ngjarjet aktuale në të dyja shtetet, në kontekst të gjendjes me pandeminë kovid-19 si dhe mbi masat që janë ndërmarrë për tejkalimin e pasojave në...

Takimi i Presidentit Pendarovski me ambasadoren britanike Gallovej

Takimi i Presidentit Pendarovski me ambasadoren britanike Gallovej

Presidenti Stevo Pendarovski sot e priti ambasadoren e Mbretërisë së Bashkuar në vend, Rejçell Gallouej. Në këtë takim u bisedua për mbështetjen e deritanishme nga Mbretëria e Bashkuar në ballafaqimin me pandeminë kovid-19 në sektorë të ndryshëm, bashkëpunimin politik...

Takimi i Presidentit Pendarovski me ambasadoren amerikane Bërns

Takimi i Presidentit Pendarovski me ambasadoren amerikane Bërns

  Presidenti Stevo Pendarovski sot e priti ambasadoren e SHBA-së në vend, Kejt Bërns. Në këtë takim u bisedua mbi sfidat të cilat i sjell pandemia kovid-19, kurse në ballafaqimin me të, ndihmesë ishte edhe mbështetja amerikane për punonjësit mjekësorë, si dhe për...

Takim përshëndetës me ambasadorin slloven Jazbec

Takim përshëndetës me ambasadorin slloven Jazbec

Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski, sot në një takim përshëndetës e priti ambasadorin e Republikës së Sllovenisë, Milan Jazbec. Në këtë takim janë shkëmbyer mendime mbi marrëdhëniet e përgjithshme...

Pin It on Pinterest