Presidentja Siljanovska Davkova mori pjesë në festimin e jubileut 65 vjet Fakultet teknologjik-metalurgjik

20 Qershor 2024 | Kumtesat

Presidentja Gordana Siljanovska Davkova mori pjesë në evenimentin me rastin e festimit të 65-vjetorit të themelimit të Fakultetit teknologjik-metalurgjik në Shkup.

Presidentja Siljanovska Davkova ia uroi këtë jubile kuadrit shkencor-arsimor dhe studentëve të Fakultetit teknologjik-metalurgjik si një institucion i shquar arsimor dhe shkencor-kërkimor në suazat e Universitetit “Shën. Kirili dhe Metodij”, që nëpër vite ka nxjerrë shumë inxhinerë të diplomuar, magjistra, doktorë të shkencave, të cilët kanë kontribuuar në zhvillimin e shoqërisë maqedonase.

Presidentja mori pjesë edhe në sfilatën e modës me temë “Koha” të cilën e përgatitën studentët e Institutit për inxhinieri tekstile krijimet autentike të të cilëve janë inspiruar nga e kaluara tranzitojnë dhe i reflektojnë mundësitë e pakufishme të së ardhmes.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit