Presidentja Siljanovska Davkova e mirëpriti Rebeka Jankovskën nga Shoqata “Unë jam grua”

28 Qershor 2024 | Kumtesat, Takimet

Presidentja Gordana Siljanovska Davkova sot e mirëpriti përfaqësuesen e Shoqatës “Unë jam grua” Rebeka Jankovska.

Në këtë takim, Presidentja Siljanovska Davkova u informua mbi punën dhe aktivitetet e deritanishme të shoqatës, të cilat kanë për qëllim rrjetëzimin e grave të suksesshme, arsimimin dhe hulumtimin në të gjitha sferat e shoqërisë në vend dhe më gjerë. Në këtë kontekst, janë theksuar ngjarjet dhe programet që përfshijnë seminare dhe ligjërata nga ekspertë vendas dhe të huaj për të gjitha temat me interes për gratë, të cilat do të kontribuojnë që të përvetësojnë aftësi dhe cilësi për përfshirjen e tyre më të madhe në proceset shoqërore dhe krijimin e më shumë mundësive për brezat e ardhshëm.

Në takim u fol edhe për edicionin e tretë të ardhshëm të Konferencës Globale të Lidershipit të Grave “Unë jam grua”, e cila përfaqëson një nga aktivitetet më të rëndësishme të kësaj shoqate.

Presidentja Siljanovska i përshëndeti përkushtimin dhe përpjekjet e Shoqatës “Unë jam grua” dhe shprehu mbështetjen e saj, duke u uruar suksese në aktivitetet e parapara.

Категории

Categories

Kategori

Последни вести

Latest news

Lajmet e fundit